Tinggalkan Jejak

Pc Tools File Recover 9.0.1.221 Full SerialTools PC Recover ™ Fail membantu memulihkan muzik yang hilang, gambar dan dokumen lain yang tewas kepada penghapusan sengaja atau rasuah. Jalankan imbasan segera bagi fail-fail yang mungkin telah baru-baru ini telah dipadam, atau imbasan yang mendalam untuk sukar-untuk-pulih barangan. Imbasan fizikal yang teliti sikat melalui cakera keras anda juga termasuk media yang rosak teruk.

 Alatan PC ™ RECOVER Fail termasuk pilihan untuk membantu anda dengan cepat mencari fail hilang anda. Nyatakan apa pemacu yang anda mahu untuk mengimbas, jenis fail yang anda mahu mengimbas, saiz fail anda, dan juga nama-nama fail yang anda mahu untuk mencari dan mendapatkan semula. Ia menggunakan enjin imbasan yang cepat untuk mengimbas dan mengembalikan dokumen-dokumen anda dari hard drive anda, biasanya dalam masa beberapa minit!


Features :-

Ø  Mengembalikan fail dari cakera keras dan lain-lain jenis media tetap
Ø  Powered by enjin imbasan pesat yang boleh mencari dan mendapatkan semula fail yang hilang dalam beberapa minit
Ø  Membolehkan anda untuk menentukan apa pemacu yang anda mahu untuk mengimbas, jenis fail anda mahu mengimbas, saiz fail anda, dan walaupun dengan nama fail yang anda mahu untuk mencari dan mendapatkan semula
Ø  Menggunakan fail pemulihan bukan musnah, baca sahaja pendekatan yang tidak akan merosakkan fail yang hilang
Ø  Menyokong cakera keras IDE / ATA / SCSI
Ø  Menyokong cakera keras diformat dengan FAT16, FAT32, ExFAT dan sistem fail NTFSDownload dibawah ini.

Share

No comments: