Tinggalkan Jejak

Office Tab Enterprise 8.50 Full + SerialOffice Tab Enterprise 8.50 adalah perisian Siri digunakan untuk mewujudkan tab dalam Microsoft Office.
Oleh itu, apabila kita membuat atau mengedit MS Word, Exel anda tidak perlu melonggokan mereka pada taskbar, hanya sekadar memasang Office Tab Enterprise . Tab terletak di bawah menu dalam MS Office. 
Jadi ia akan lebih mudah apabila membuka MS Office serentak berbilang fail pada satu masa.

Serasi dengan Office 2003, 2007, dan 2010. Anda boleh membuka beberapa dokumen dalam tetingkap tab tunggal.Mudah untuk membuka, membaca, mengedit dan menguruskan pelbagai dokumen dalam tetingkap tab -Office Tab Enterprise  membuat setiap dokumen Muncul sebagai tab baru dalam tetingkap tab, sama seperti yang IE8 pelayar web, Chrome, dan FireFox.

Setiap dokumen boleh diakses Kemas dengan mengklik tab. Office Tab Enterprise  membawa antara muka pengguna tab untuk Microsoft Office 2010 (termasuk Word, Excel, PowerPoint, Projek, dan Visio 2010). Dalam erti kata lain, permohonan ini boleh membantu anda menjimatkan masa dan mengoptimumkan cara anda bekerja dan produktiviti.Download dibawah ini.
Share

1 comment:

Gombug said...

Flashback trojan: Ancaman virus terbesar 2012 bagi pengguna Mac. Artikel sepenuhnya - www.gombug.net