Tinggalkan Jejak

Photo Collage Creator 4.21 Full Serial


Photo Collage Creator didahulukan scrapbooking digital dan perisian kolaj foto yang bertukar gambar dan teks digital biasa dengan karya-karya seni peribadi. Program ini menggabungkan tiga fungsi yang menakjubkan: berdozen-dozen template sebelum direka bentuk kolaj yang indah, tidak lebih daripada 50 bingkai gambar, khas kesan topeng, dan format penerbitan fleksibel.

Untuk memulakan, anda perlu untuk memilih template. Wizard membolehkan anda memilih komposisi yang berdasarkan susun atur mudah atau kolaj pereka yang dihiasi indah dengan kesan dan clip-art. Kemudian anda pilih orientasi halaman, saiz kolaj dan memilih template dari perpustakaan prebuilt. Terdapat pilihan yang bagus template yang sesuai dengan apa-apa rasa dan gaya. Selepas itu, anda menambah gambar dan menjana kolaj. Perisian foto kolaj meletakkan imej ke template yang dipilih secara automatik dan membentangkan hasil di kawasan kerja editor. Pada titik ini, anda boleh menyelamatkan projek anda dan hantar kolaj mencetak, atau menala halus keputusan lagi.

Photo Collage Creator juga memperkenalkan idea yang sepenuhnya menyeronokkan untuk memasang gambar berharga anda ke dalam kompilasi seni, sepenuhnya semula meluahkan idea anda. Menggunakan ciri-ciri canggih seperti pembetulan kesan halo, perspektif dan suasana, anda mencapai keputusan yang mempesonakan. Dengan perisian kolaj digital yang inovatif dan cepat, had hanya apa yang anda mampu untuk mewujudkan imaginasi anda!
Download dibawah ini.

Share

No comments: