Tinggalkan Jejak

GiliSoft File Lock Pro v6.2 + PatchGiliSoft File Lock Pro adalah perisian penyulitan fail kuasa program yang cepat dan selamat boleh mengunci dan menyembunyikan fail, folder, dan pemacu, dan ia boleh menggunakan 256-bit penyulitan AES (Penyulitan Standard Angkat oleh Kerajaan Amerika Syarikat (AS)) untuk melindungi fail anda yang terletak padamemandu HDD atau mana-mana media mudah alih seperti pemacu USB.Ciri-ciri dan faedah:-
Ø  Sembunyi Data:
GiliSoft File Lock Pro boleh menyembunyikan fail folder swasta dan pemacu anda, untuk membuat mereka benar-benar tidak kelihatan kepada pengguna dan program.
Ø  Lock Data:
Fail-fail yang dikunci / folder / drive dilindungi daripada mengakses, pengguna tidak boleh membuka, membaca, mengubah suai, bergerak, memadam, menyalin, menamakan semula fail / folder yang dilindungi tanpa kata laluan. Fail dan sub-folder di dalam folder yang dikunci juga dilindungi.
Ø  Sulitkan Data:
Ia boleh menyulitkan fail dan folder mana-mana jenis.
Ø  Enkripsi Portable:
Ia padat dan menyulitkan folder ke executable (. Exe fail) dengan algoritma penyulitan AES. Anda boleh menyulitkan data penting melalui kaedah ini, dan kemudian hantar melalui rangkaian atau dengan cara lain yang akan digunakan pada mesin tanpa Gili File Lock Pro.
Ø  Selamat Padam:
GiliSoft File Lock Pro membolehkan anda untuk membuang data sensitif dari cakera keras anda dengan penggantian beberapa kali dengan patterns.No dipilih dengan teliti satu boleh pulih dipadam data dari cakera anda jika anda mendapatkan memadamnya.
Ø  Password Protected:
GiliSoft File Lock Pro adalah perisian kata laluan disekat, iaitu, tidak ada cara lain untuk menjalankan atau unstall itu jika anda tidak mempunyai kata laluan.
Ø  Perkakasan serasi
Menyokong sepenuhnya Intel ® Pentium D Dual-Core Processor dan AMD Athlon ™ 64X2 Dwi-CoreProcessor; Keperluan Sistem
Ø  Sistem serasi
Windows 2000/2003/XP/Vista/Windows 7 (32 & 64)Download dibawah ini.

Share

No comments: